Naar hoofdinhoud

Abonnement 2024

Kom spelen met een abonnement

Voor slechts € 20,10 per persoon heb je in 2024 met je abonnement tijdens de openingsuren toegang tot speeltuin Brakkefort én speeltuin de Leemkuil.

Waar koop ik een speeltuinabonnement?

De pas wordt verkocht bij de kassa van speeltuin Brakkefort of speeltuin de Leemkuil, tijdens de openingstijden van de speeltuinen.

Er is een voorverkoop op 26, 27 & 29 maart van 9:00 – 16:00 uur bij speeltuin Brakkefort.

De voorwaarden

Er zijn een aantal “spelregels” bij het kopen van onze abonnementen:

  • Een abonnement is persoonsgebonden! Het abonnement van bijvoorbeeld de moeder kan niet gebruikt worden door de vader of oppas.
  • Een abonnementenpas wordt de eerste keer gratis aan u verstrekt. Indien u het pasje kwijtraakt en wij moeten een nieuwe pas voor u maken, dan zijn daar kosten aan verbonden (€ 2,50 per verloren pas). Wees daarom zuinig op de pas!
  • Abonnementen zijn bedoeld voor bezoekers van 3 tot en met 64 jaar. Een kind van 0 tot en met 2 jaar heeft gratis toegang en mensen van 65 jaar en ouder zijn waarschijnlijk goedkoper af door de speciale toegangsprijs van € 0,65 per bezoek te betalen.
  • Nieuwe abonnementen kunnen alleen worden geprint na het ter plekke maken van een foto van de abonnementhouder. Wij maken bij de kassa een foto van elke abonnementhouder. Is iemand er niet bij waar u wel een abonnement voor wilt kopen? Dan kunnen we geen foto maken en dus ook nog geen pas meegeven. U kunt toch het abonnement afrekenen. U krijgt van ons een kassabon met daarop de namen en abonnementnummers. Wij maken bij het eerstvolgende bezoek de foto en printen dan meteen de pas.
  • Heeft u in 2023 een abonnement gekocht, neem deze pas mee als u het abonnement wilt verlengen voor 2024. Het abonnement wordt dan op dezelfde pas gezet.