Naar hoofdinhoud

Kinderfeestje

Kinderfeestje Nijmegen? Vier je kinderfeestje bij Brakkefort!

Ben jij binnenkort jarig en ben je op zoek naar hét leukste kinderfeestje in Nijmegen? Vier dan je kinderfeestje bij speeltuin Brakkefort! Kom de hele dag spelen met al je vriendjes en vriendinnetjes én geniet tussendoor van een lekker frietje, poffertjes of frietjes met een snack.

…en natuurlijk krijgt de jarige job een leuke verrassing bij binnenkomst.

Kinderfeestje in de gezelligste speeltuin van Nijmegen

Vier je verjaardag in Brakkefort! Kom met je vriendjes spelen, klimmen en klauteren en eet een lekker hapje. Een overzichtelijke speeltuin met verschillende speeltoestellen en zelfs een klein zwembad.

De speeltuin is helemaal gelijkvloers en bevat veel leuke speeltoestellen zoals een piratenschip, een familieschommel, een fort en vergeet niet de leuke autoscootertjes. Tijdens een regenbui kun je schuilen in ons horecagebouw.

Vier daarom je kinderfeestje bij Brakkefort!

Kies een kinderfeestje pakket

Het organiseren van een kinderfeestje in Nijmegen kan bij de Leemkuil heel erg simpel zijn! Alle kinderen krijgen naast een onvergetelijke dag vol speelplezier ook een heerlijke versnapering tussendoor. Kies het gewenste kinderfeestje pakket en wij maken van jouw verjaardag een fantastisch kinderfeest in Nijmegen!

Voor je kinderfeestje bij De Leemkuil is er keuze uit 4 pakketten:

Kinderfeest Friet Feest:

Bij het pakket Kinderfeest Friet Feestje zit inbegrepen: entree voor de speeltuin, friet met saus, ranja en een verrassing. De kosten bedragen €9,05 per persoon.

Kinderfeest Friet Feest Plus:

Bij het pakket Kinderfeest Friet Feestje Plus zit inbegrepen: entree voor de speeltuin, friet met saus, een snack, ranja en een verrassing. De keuze voor een snack uit frikandel, kroket of kaassoufflé en de kosten bedragen €10,95 per persoon

Kinderfeest Poffertjes Party:

Bij het pakket Kinderfeest Poffertjes Party zit inbegrepen:  entree voor de speeltuin, poffertjes, ranja en een verrassing. De kosten bedragen €9,50 per persoon.

Kinderfeest YoYo Yoghurtfeestje:

Bij het pakket Kinderfeest YoYo Yoghurtfeestje zit inbegrepen:  entree voor de speeltuin, yoghurt met muesli, appel en kaneel, ranja en een verrassing. De kosten bedragen €8,50 per persoon.

Ben je abonnementhouder bij Brakkefort? Dan zijn de kinderfeest pakketten ook verkrijgbaar zonder entree.

Praktische informatie voor jouw Kinderfeestje Nijmegen

Op welke dagen kan je een kinderfeestje vieren bij de Brakkefort?

Het is op alle dagen mogelijk om een kinderfeestje en een eettafel te reserveren. Kinderfeestjes bij Brakkefort zijn alleen niet mogelijk op feestdagen en in de meivakantie.

Benieuwd naar de mogelijkheden of vragen? Neem dan contact met ons op.

Begeleider mee met je kinderfeestje Nijmegen

Wil je je mama, papa of verzorger meenemen naar jouw kinderfeestje? Volwassenen kunnen bij kinderfeestje gewoon mee eten met het kinderfeestje arrangement. Wil je wat meer eten of drinken dan het kinderfeestje pakket? Dan kan er natuurlijk altijd een losse bestelling gedaan worden.

Dit kan genoteerd worden bij de opmerkingen in het kinderfeestje aanmeldformulier.

Reserveren voor het kinderfeestje

Het kinderfeestje arrangement is te boeken voor kinderfeestjes vanaf 4 kinderen. Vul op het formulier de gewenste aankomsttijd en eettijd in. De reservering is pas definitief na  bevestiging van onze collega’s.

Wil je op korte termijn nog een kinderfeestje in Nijmegen boeken? Een kinderfeestje dient minimaal 5 dagen voor de bezoekdatum aangevraagd te worden.

Ontvangst bij Brakkefort

Bij aankomst op jouw kinderfeestje melden jullie je bij de entree kassa. Hier worden alle pakketten en eventuele extra entreetickets afgerekend. De jarige krijgt hier ook een kleine verrassing.

Tijd voor je kinderfeestje!

Nadat het kinderfeestje bevestigd is, kijken wij natuurlijk uit naar jullie komst! Op de dag van het kinderfeestje, worden jullie ontvangen bij de receptie. Daarna krijgen jullie voor 45 minuten een tafel om lekker te genieten van het arrangement. Het eten en drinken wordt in één keer uitgeserveerd.

Willen jullie buiten eten dan kan dat natuurlijk ook, geef dit bij binnenkomst aan in het restaurant. Hiervoor reserveren wij geen tafel.

Boek nu je kinderfeestje